Een stalen schuifdeur is een ware eyecatcher voor in jouw woning. De deur is ideaal voor het scheiden van verschillende ruimtes. Voorheen werden ze vooral gezien in herenhuizen en oudere woningen, maar tegenwoordig zijn ze in allerlei soorten woningen populair. Het creëert sfeer en ziet er goed uit. Je kunt kiezen voor dubbele schuifdeuren of enkele en er zijn verschillende keuzes in glas. Indien gewenst kun je kiezen voor geblindeerd glas en voor symmetrische of asymmetrische vlakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stalen schuifdeuren bieden een hoop voordelen. Zo komt er vaak standaard dubbelzijdig softclose bij. De naam zegt het al: softclose zorgt voor een stuk minder lawaai bij het openen en sluiten van de deur. Daarnaast hebben stalen schuifdeuren slanke profielen, wat nog meer ruimtebesparend is. Tevens is het zeer gemakkelijk om verschillende ruimtes op een mooie en efficiënte manier af te sluiten en behoud je de volledige doorgang. Staal is een sterk materiaal, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor beschadigingen. Ook heb je keuze uit verschillende profielen en is de afwerking nagenoeg perfect te noemen. Ze gaan ook nog eens ontzettend lang mee. Is je interesse gewekt en wil je een stalen schuifdeur kopen? Dan kun je terecht bij De Rooy Metaaldesign.

Slechts een paar nadelen

Naast voordelen zitten er ook altijd wel wat nadelen aan dingen. Zo ook aan stalen schuifdeuren. Hoewel er vaak softclose bij de deuren zit, maken ze hoe dan ook toch meer lawaai dan reguliere deuren, hoewel het er natuurlijk aan ligt hoe hardhandig die deuren dicht gedaan worden. Ook is het voor kleine kinderen minder handig. Echter wegen deze nadelen zeker niet op tegen de voordelen van een stalen schuifdeur. Laat je eens inspireren door een showroom te bezoeken. Het lukt je dan vast en zeker om een keuze te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *