Het is altijd leuk om nieuwe aanpassingen te maken in je huis. Of je nou ergens nieuw gaat wonen of dat je ergens al jaren woont, het blijft leuk om te experimenteren met interieur design. Ook is het altijd leuk om inspiratie op te doen uit tijdschriften of het internet. Soms kun je van stapel lopen, en veel te veel troep in huis halen. Van een keuken beton cire tot een nieuwe manier om je werkkamer in te richten. Hieronder bespreek ik wat leuke nieuwe ideeën voor een netter huis.

Keuken

Je keuken kan erg veel uitstralen. Het is ook vaak het eerste wat je ziet als je ergens naar binnen loopt, en een plek waar we erg veel tijd doorbrengen. Daarom is het belangrijk dat we er wat extra liefde en aandacht in stoppen. Een keuken beton cire is erg fijn, omdat het betonlaag ervoor zorgt dat de keuken makkelijk schoon te maken is. En een schone keuken is toch erg fundamenteel. Wat je er daarna inzet, heeft veel met smaak te maken, maar een schone keuken straalt altijd iets positiefs uit.

Werkkamer

Als je lekker aan het werk wil gaan, maar je je nooit echt kan concentreren thuis, dan is het misschien een idee om je werkkamer opnieuw in te richten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je bureaublad helemaal leeg is, hoe erg je ook denkt dat je al die spullen nodig hebt, ze kunnen net zo goed in een la gestopt worden. Dan is het beter om ze er elke dag uit te halen, dat zorgt ook voor een routine. Motiveer jezelf met minimalisme.

Of je nou je beton cire gebruikt voor de keuken of je werkkamer opnieuw wilt inrichten, denk vooral aan hoe je de juiste kleuren kan kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *