We krijgen volgend jaar een enorme verandering met de prijzen van het aanleveren van gas. Het is daarom heel belangrijk eens goed te kijken of er in je huis ook een betere isolatie kan. Het is wel zo dat je in ieder geval achter de verwarming al isolatie kunt plakken, je weet wel van dat folie zilverpapier die de warmte achter de verwarming binnen houdt en niet via de muren naar buiten laat tochten. De meeste vloeren in huizen hebben geen isolatie of laat staan onder de vloeren en wordt er ook wel pur ondergespoten. Ik had vroeger een huis dat een enorme tochtvloer had. Laten we het over zolders hebben waar de warmte ook rechtstreeks naar verdwijnt en we daar ook heel wat isolatie kunnen aanbrengen. Aangezien wij, ik en mijn man niet zo handig zijn met isolatie, zijn we eens op de website isocoat-isolatie.nl gaan kijken. We zagen een uitgebreide website met vele mogelijkheden om je huis te laten isoleren. De website biedt vele mogelijkheden om u te vertellen wat ze allemaal voor isolatiemateriaal hebben en op wat voor manier dit aangebracht kan worden. De materialen zijn verschillend en je staat ervan te kijken hoeveel verschillende isolatie soorten en maten er zijn. We zijn van plan om ons hele huis te laten isoleren omdat we een vrij oud huis hebben met vele kieren waar de warmte naar buiten tocht. Ook laten we de kozijnen vervangen voor kunststofkozijnen en dubbele ramen door een vakman. Deze isolatie gaat veel geld kosten maar we weten zeker dat de energieprijzen zo gaan stijgen en als je niets doet dan is het verloren geld. Misschien is het een tip voor je buren of andere vrienden die misschien deze tip ook wel willen om eens te kijken wat beter geïsoleerd kan worden in je huis. Wat me opvalt is dat er heel veel mensen er niks aan doen om hun huis aan te pakken om het lekker warm te hebben. De website isocoat-isolatie is niet eens heel duur en belooft de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je kunt iemand zoeken on het te laten doen of misschien ben kunnen we het zelf doen? We beginnen in ieder geval met folie achter de verwarming plakken, dat kan iedereen.

Deze site is de plek om goede isolatie te vinden

We zijn zeer tevreden over de hulp die de mensen aanboden op de website. Er was zelfs een chat en telefoonnummer zodat we advies konden vragen over de verschillende isolatiematerialen. We werden goed geholpen en zien ernaar uit de bestelling zo snel mogelijk te ontvangen.

Wilt u ook lekker warm zitten?

Wij zijn blij dat wij deze site geraadpleegd hebben omdat:

  • Wij de volgende dag al onze bestelling ontvangen hebben en omdat ons isolatiemateriaal van goede kwaliteit is
  • We zeer te spreken zijn over de goede prijs die wij moesten betalen
  • Wij goede informatie hebben ontvangen over de isolatie

Wij willen graag de website isocoat-isolatie aan mensen aanraden die hun huis eens en voor altijd willen isoleren. We gaan in ieder geval met heel veel positiviteit deze winter tegemoet. Laat de kou maar komen, wij zitten er in ieder geval deze winter warmpjes bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *