Het hoogste tuincomfort? Dat bereik je met een tuinkamer

Voor iedereen die ervan houdt om zo veel mogelijk tijd in de eigen tuin door te brengen is het grillige Nederlandse weerbeeld een doorn in het oog. Op veel dagen in het jaar is het gewoon niet mogelijk om comfortabel in je tuin te zitten. Zelfs in de zomer is dit lang niet elke dag mogelijk. Geen wonder dat talrijke van onze landgenoten al kozen voor middelen om de eigen tuin beter te wapenen tegen het Nederlandse weer. Via specialistische tuinwinkels als Verasol kom je al snel te weten op welke manieren je dit zou kunnen aanpakken. Als je dit gelijk echt goed wilt aanpakken, dan is het laten monteren van een heuse tuinkamer een aanbeveling waard. Heel simpel gezegd is een tuinkamer een combinatie van een sterk terras, een overkapping en schuifwanden die meestal van glas zijn. Deze schuifwanden vormen echt een enorme toegevoegde waarde, iets waarover je hieronder meer leest.

Verasol

De voordelen van glazen schuifwanden voor jou als tuinbezitter

Wanneer je je bestaande terras en overkapping van glazen schuifwanden zou voorzien, dan zou je hier om de volgende redenen baat bij hebben:

  • Met glazen schuifwanden creëer je een tuinkamer waarin je áltijd kunt zitten. Bij goed weer schuif je de wanden open; bij slecht weer schuif je ze gewoon dicht.
  • Doordat deze wanden meestal van glas zijn, heb je altijd het ware tuingevoel, zelfs als ze dicht zitten.
  • Glazen schuifwanden gaan dikwijls tientallen jaren mee. Hiermee verhoog je de waarde van je woning dus fors.
Verasol