Keramische BBQ online kopen

Bent u op zoek naar een keramische BBQ? Heeft u een gezellige plaats gecreëerd in de tuin en hoort daar nog een mooi en bijzondere keramische BBQ bij? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan keramische BBQ voor u klaar staan. Bent u op zoek naar een Big Green Egg, Primo, Kamado Joe, The Bastard, Grill Guru, Masterbuilt of een Bradley Smoker? Of naar een ander specifiek model die hier niet tussen staat? Neem contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Naast de keramische bbq’s bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een hout gestookte bbq, verschillende terrashaarden, accessoires, buitenkeukens en tuininrichting. Wij zijn de plaats waar u alles bij elkaar kan zoeken en tot een geheel in uw tuin kunt neerzetten. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de vele merken en modellen die wij aanbieden? Wij nodigen u van harte uit om de webshop te bekijken of langs te komen op onze locatie in Dussen.  

keuken green egg

Keramische BBQ eenvoudig online bestellen

U kunt alle modellen via onze webwinkel bestellen. In onze webwinkel vindt u ook een uitgebreid overzicht van onze prachtige producten. Hier vindt u ook een onderdeel ‘sale’. Dit zijn niet perse oudere onderdelen, maar onderdelen die wij uit de collectie gaan halen. U kunt hier ook voor een betaalbare prijs een keramische BBQ uitzoeken. Dit maakt het mogelijk om voor ieder budget te slagen.  Veel barbecues uit ons assortiment beschikken over een ovale vorm en door het gebruikte materiaal keramiek krijgt uw BBQ een bijzondere uitstraling.

large egg samenstellen

Keramische BBQ bij Het Luxe Buitenleven

U bent bij ons aan het juiste adres als u uw tuin helemaal wilt afmaken. Komt u bij ons langs in de showroom om de verschillende modellen met eigen ogen te komen bekijken? Wij bieden u een mooie showroom aan met allerlei soorten barbecue modellen en de daarbij behorende accessoires. Het Luxe Buitenleven is een erkend en officiële dealer van alle merken die wij verkopen. Heeft u momenteel al een barbecue en heeft u hier vragen over? Is er een onderdeel kapot dat u graag wilt vervangen of een nieuwe komen uitzoeken? Het kan allemaal bij Het Luxe Buitenleven. Wij bieden u de laagste prijsgarantie voor ons gehele aanbod! Zien wij u verschijnen? Wij bieden u een gratis bakje koffie of thee aan om op het gemak een ronde door de showroom te kunnen maken.