matras 70x140

De voorbereidingen moeten worden getroffen voordat je kleintje ter wereld komt, vaak wordt er vergeten hoe belangrijk een matras is voor een babybedje. Een pasgeboren kind dient voldoende slaap te krijgen en voldoende steun krijgen tijdens het liggen. Ook moet het matras 70×140 comfortabel liggen, vrij zijn van alles wat maar tot een allergie kan leiden. Dit matras is niet alleen maar comfortabel, ook van de hygiëne is een hoofdpunt gemaakt. Gun je kleintje ook een goede nachtrust, de prijs van deze matras is betaalbaar en vriendelijk voor je bankrekening. Dit zachte matras is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten onder ons.

matras 70x140

Bescherming voor je kleine wondertje

Lig je kleine meid of jongen lekker te slapen dan verdiend hij of zij alleen maar het beste. Of je kind wel slaapt op het matras 70×140 hoef je geen zorgen over te hebben, de unieke eigenschappen van het matras verzekeren dat. Een baby heeft meer uren slaap nodig dan iemand die volwassen is, het leren en groeien kost veel energie. Het zachte schuim waarvan het matras is gemaakt zorgt voor de perfecte ondersteuning die je baby nodig heeft. Tijdens de uren dat je kind op het matrasje ligt blijft het matras ook lekker koel, op deze manier slaapt hij of zij lekker door zonder zwetend wakker te worden.

matras 70x140

Hygiënische afritsbare hoes

Iedere ouder twijfelt wel eens of je wel het beste voor je baby hebt gekocht, je maakt je zorgen of de kleine wel goed slaapt. Ligt hij of zij comfortabel en wordt er voldoende energie opgebouwd om optimaal te functioneren? Bij het matras 70×140 hoef je daar echt niet over te twijfelen, de unieke materialen die zijn gebruikt garanderen een comfortabel matras. Voldoende ondersteuning en een rits die afneembaar is mocht er een ongelukje gebeuren in de nacht. Zeer goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs.