Mogelijkheden met gaas voor beton

Wanneer iemand spreekt over betongaas kopen denk je al snel dat er beton gestort moet worden, maar er zijn verschillende opties wat je met het gaas allemaal kunt doen. Het gaas wordt in heel veel gevallen ook gebruikt in de tuin als afscheiding, je maakt met de matten een tuinafscheiding die milieuvriendelijk is. Het gaas is ook erg geschikt om klimplanten mee te laten groeien, de planten klimmen als het ware door het gaas heen wat een mooi en speels effect geeft in je tuin. 

Betongaas kopen

Plaatsen van een afscheiding met gaas

Voor het plaatsen van een stevige schutting met betongaas kopen heb je verschillende materialen nodig. Met speciale klemmen kun je het gaas op de palen klemmen die je in de grond hebt geplaatst. Op deze manier heb je niet alleen een decoratieve schutting waar je van alles mee kunt doen, maar ook een prachtig geheel en privacy in je tuin. Is het gaas begroeid dan kan er niemand meer doorheen kijken. Maar natuurlijk zijn er nog genoeg andere mogelijkheden met het gaas.

Betongaas kopen

Bekende gebruik van gaas

Natuurlijk kent iedereen het gebruik van gaas bij beton, de meeste mensen die betongaas kopen gebruiken dit om een stevige constructie te maken. Het wordt verwerkt in een betonnen vloer om trekkrachten op te kunnen nemen. Laat wel berekenen door een expert welke maten en diktes je nodig hebt, een vloer die achteraf toch niet sterk genoeg is kan voor grote problemen zorgen. Een constructeur rekent exact uit want je nodig hebt om de vloer veilig te kunnen belasten.