plintverwarming cv

Plintverwarming is zeer geliefd in de keuken, badkamer en onder de trap. Plintverwarming wordt geplaatst in de plint en zorgt voor een subtiel element in je interieur. Dit artikel geeft informatie over de plintverwarming bij de CV.

Soorten plintverwarming

Naast de plintverwarming CV waar dit artikel over gaat zijn er nog 3 andere soorten plintverwarming en dit zijn de badkamer model plintverwarming, elektrische plintverwarming, combinatie-model plintverwarming.

plintverwarming cv

Werking plintverwarming bij de CV

De plintverwarming wordt aangesloten op je CV-installatie en het warme water stroomt door de warmtewisselaar. De ventilator zuigt hierbij koude lucht van de omgeving aan. De lucht wordt hierdoor verwarmd en blaast de warme lucht in de gewenste ruimte van je woning. Het is tevens een energiezuinige vorm van verwarmen.

Plintverwarming en het besparen van plaats

woon je in een ruime villa of in een appartement? Je gaat uiteraard graag efficiënt met de ruimte om. Bepaalde kamers hebben echter minder ruimte ter beschikking en hier wil je graag op een goede manier mee omgaan. Plintverwarming is een ideale oplossing omdat ze weinig ruimte in nemen.

Je plaatst ze eenvoudig onder een grote raam, dakraam of een dakkapel. Overige wanden worden op deze wijze vrij gehouden en je kan hier met gemak een ander meubelstuk plaatsen. Heb je een minimalistisch interieur? Dan is plintverwarming ook ideaal.

Plintverwarming is een mooie toevoeging in het interieur

Radiatoren die erg opvallen zijn vaak niet mooi in het interieur. Enige tijd geleden waren de designerradiatoren een geliefd item omdat ze een grote rol vervulden in het interieur. Veel mensen kiezen voor radiatoren die zo min mogelijk opvallen zodat je inrichting zo veel mogelijk tot zijn recht komt. Plintradiatoren hebben daarnaast als groot voordeel het feit dat ze niet teveel opvallen. Ze stralen een vorm van subtiliteit uit en gaan op in het geheel. plintverwarmingen kunnen het interieur versterken en zorgen ervoor dat niet alle aandacht naar ze toe getrokken wordt. Ook zijn ze tijdloos en een mooie toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *