Wat je moet weten voor je met de Big Green Egg XL aan de slag gaat

Een echt fanatieke hobbykok die ook nog dol is op een goede barbecue, moet eigenlijk wel een Big Green Egg XL. Deze bijzondere keramische buitenkeuken helpt je de meest fenomenale gerechten op tafel te zetten voor je gasten. De Green Egg is zo populair dat er een XL versie van ontworpen is voor de mensen die graag grote groepen ontvangen en voor hen koken. Voor je aan de slag gaat met je groene ei zijn er wel een aantal dingen die je moet weten.

Big Green Egg XL

Geen barbecue

Een Green Egg is technisch gezien geen barbecue. Sterker nog: ervaren koks zullen het een schande vinden dat je het groene ei zo noemt. Het is namelijk meer een keramische oven die je in de tuin kunt zetten. Het ei kan ook veel meer dan de barbecue. Je kunt erop grillen en bakken maar het dient ook als oven voor pizza en je kunt er vis en vlees in roken. Dat is geen normale barbecue! 

Big Green Egg XL

Leuke accessoires voor de lol

Er is nog veel meer dat je cadeau kunt doen bij de Green Egg, voor wanneer je iamnd kent die het ei zelf al heeft.  Er zijn zelfs speciale schorten voor de echt fanatieke kok die het tof vind om helemaal in Green Egg ornaat aan de slag te gaan. Daarnaast heb je tangen met een tof design dat echt opvalt.